Du er her
Hjem > Fra lufta > – Dette blir et spektakulært bygg

– Dette blir et spektakulært bygg

Nye Visma Gran begynner å ta form. Dronefoto: Eivnd Marcelino 

GRAN: I Gran sentrum bygger Backe Oppland et nytt næringsbygg for Visma. – Det blir et spektakulært bygg til å ligge nord i Gran, sier prosjektlederen. 

I januar i år ble den første spaden satt i jorda. Backe Oppland har på oppdrag for Vassenden Park å reise nye lokaler nord i Gran sentrum. Bygget reises mellom siste del av Storgata og Malia. Kontrakten er på 40 millioner kroner inkl moms og skal være ferdig til oktober i år.

Foto: Backe Oppland
Slik blir det nye Visma-bygget i Gran. Prospektfoto: Backe Oppland

Prosjektleder Jan Høiby i Backe Oppland mener bygget vil få et spesielt preg.

– Det blir et spektakulært bygg til å ligge nord i Gran. 70 prosent av fasaden ut mot storgata skal bli av glass. Bygningen vil fremstå som moderne, sier Høiby.

Han opplyser at bygningsarbeidet er i rute og at de etter all sannsynlighet vil være ferdig innen oktober i år.

2250 kvadratmeter 

Bygningen som har navnet “Visma Gran” får tre etasjer.

I kjelleren blir det parkeringsplasser på 1250 kvadratmeter med plass til 50 biler. I første og andre etasje kommer det kontorer på 650 kvadratmeter i hver etasje.

Visma har i dag lokaler ved Mohagen industriområde i Aditrio-bygget på Jaren.  I løpet av året vil alle de ansatte flytte til de nye lokalene i Gran.

Det er Vassenden Park som eier bygningen. 

Etter påske skal takelementene reises. Da vil man få et bredere perspektiv av hvordan bygget blir. Dronefoto: Eivind Marcelino
Etter påske skal takelementene reises. Da vil man få et bredere perspektiv på hvordan bygget blir. Dronefoto: Eivind Marcelino
Shares 0

Legg igjen en kommentar

Til toppen