Du er her
Hjem > Nyheter > E16: Dame drakk vodka og kjørte på felgen fra Olumslinna til Esso på Jevnaker

E16: Dame drakk vodka og kjørte på felgen fra Olumslinna til Esso på Jevnaker

Det var ikke mye gummi igjen på det ene framhjulet da damen med vodkaflaksen hadde parkert på Esso Jevnaker. Foto: tipser. 

JEVNAKER: En godt voksen dame har blitt anmeldt for å kjøre bil i ruset tilstand etter at hun drakk vodka bak rattet på E16. Ned Olumslinna kjørte hun i autovernet slik at dekket punkterte. Det hindret ikke damen i å kjøre videre. 

Politiet i Nordre Buskerud fikk klokken 16:57 onsdag ettermiddag melding om vinglete og farlig kjøring ned Olumslinna mot Jevnaker. I bilen var det en beruset godt voksen dame som kjørte bil og drakk vodka.

Sjåføren vinglet og var flere ganger i motgående kjørefelt. På holdeplassen ved Oldemors Karjol kjørte kvinnen i grøfta, men klarte å komme seg opp igjen på egenhånd.

I enden av Olumbslinna kjørte kvinnen inn i autovernet flere ganger slik at det ene framdekket punkterte, men det hindret ikke damen i å kjøre videre. Dekket falt av felgen litt etter 50- sonen inn på Toso og kjørte på felgen til hun parkerte på Esso Jevnaker.

-Tok en real støyt av flaska 

-Da hun parkerte bilen tok hun en real støyt av flaska før hun gikk inn på bensinstasjonen for å skaffe nytt dekk. Vi måtte ta nøklene i fra henne med tvang da hun hadde tenkt å kjøre videre. Hun klarte ikke høyresvinger, så nesten hele Olumslinna kjørte hun svingene i feil kjørebane. Vi hadde kontaktet politiet og de kom rett etter at vi hadde tatt fra henne nøklene, forteller en av sjåførene som kjørte etter damen.

Politiet: -Hun er anmeldt og førerkortet beslaglagt 

Operasjonsentralen i Nordre Buskerud bekrefter at de har vært på Esso Jevnaker i forbindelse med en dame som har kjørt i ruset tilstand.

-Vi fikk melding som vinglete kjøring ned Olumslinna og påtraff damen utenfor Esso på Jevnaker. Kvinnen er anmeldt for kjøring i ruset tilstand og vi har beslaglagt førerkortet, sier operasjonsleder Tom Richard Jansen til HadelandNytt.

Ingen personer ble skadet. Bilen ble skrapet opp på siden.

Shares 0

Legg igjen en kommentar

Til toppen