Du er her
Hjem > Nyetableringer > Ida skryter av den nye Europrisbutikken i Gran

Ida skryter av den nye Europrisbutikken i Gran

Ida Fiskvik mener den nye butikken i Gran skiller seg ut fra de andre på Hadeland. Foto: Eivind Marcelino

De første kundene prøvekjører butikken.

GRAN: Torsdag var det åpning av den nye Europrisbutikken i Gran, som er den største av de fire Europrisbutikkene på Hadeland. Minutter etter åpningen mener kundene butikken er stor med god oversikt. 

I underkant av 20 personer ventet utenfor Europris da dørene åpnet klokken ni torsdag morgen. Ordfører Willy Westhagen klippet snora og kundene gikk inn i den nye butikken med jevnt tempo.

Ida Fiskvik er godt kjent med Europrisbutikkene på Hadeland og snakket varmt om den nye butikken i Gran. Hun har vært en trofast kunde både på Roa og i Brandbu siden tidenes morgen.

-Dette var på tide. Det har helt klart vært et behov for en Europrisbutikk her i Gran også, mener Fiskvik.

Hun har vært en trofast Europris-kunde i mange år og mener butikken i Gran skiller seg ut i størrelse.

-Det er mye mer oversiktlig her, ikke så trangt og det mindre rot, mener Fiskvik som trålet gjennom den nye butikken med flere gode tilbud i handlevognen.

Størst på Hadeland  

Europris har etablert seg godt på Hadeland, med butikk i Jevnaker, Roa og Brandbu fra før. Butikken på Gran er den største av de fire på Hadeland og den mest moderne.

Butikksjef Anne Mette Mathisen Blekkerud sammen med ordfører Willy Westhagen som klippet snora.

-Innredingen er helt moderne og varepakken er den beste vi har i butikkjeden. Det er slik vi ønsker at Europris skal være, sier etableringsdirektør i Europris Gunnar Børresen.

Butikken er på 1500 kvadratmeter noe som gir godt med albuerom når man handler. At det er fire butikker på Hadeland er bare positivt mener direktøren.

-Selv om vi etablerer butikker tett er omsetningen god likevel. Når vi kommer oss inn på lokalmarkedene viser det seg at kundene er veldig lojale. Vi klarer derfor å drive mange butikker tett uten at de spiser for mye av hverandre, forklarer Børresen og sier at Europrisbutikkene på
Hadeland er mer samarbeidspartnere enn konkurrenter.

En stor dag 

For ordføreren er det alltid stort med en ny butikk i kommunen. For butikksjefen er det mange følelser  i sving.

-Vi har drevet i mange timer med åpningen. Vi begynte forrige mandag, men det har gått strålende. De siste dagene har det vært finpuss. Nå sitter jeg igjen med en kjempegod følelse og det er veldig moro å få være med fra starten av. Det er en stor dag for oss som jobber her, sier butikksjef Anne Mette Mathisen Blekkerud.

Ordføreren klippet snora og lenger inn i butikken var det kaker og kaffe.

Shares 0

Legg igjen en kommentar

Til toppen