Du er her
Hjem > Nyheter > Kiwi Jevnaker pusses opp

Kiwi Jevnaker pusses opp

Kiwi Jevnaker er stengt, men pusses opp og åpnes igjen førstkommende fredag. Foto: Eivind Marcelino 

JEVNAKER: Kiwi Jevnaker totalrenoveres i disse dager. Det betyr bedre vareutvalg og større butikk. – Kundene vil ikke kjenne seg igjen, sier regionsjefen. 

Kiwi Jevnaker stengte dørene lørdag 4.februar. Selv om kundene ikke får handlet er det full aktivitet i lokalene. Regionsjefen for Innlandet sør vest opplyser at Kiwi butikken totalrenoveres og at de åpner igjen fredag 17.februar.

-Vi i Kiwi tenker miljø og ønsker derfor å bytte ut alle våre frys- og kjøleanlegg. Dette alene er mye jobb. De gamle kjøleanleggene bruker Freongass. Dersom en lekkasje skulle oppstå er dette skadelig for miljøet. De nye går på Co2 og er mer miljøvennlig, sier Torkel Thorvaldsen som er regionsjef for Kiwi Innlandet sør vest.

Større butikk

Bytting av kjøl- og fryseanleggene er samkjørt med en total oppgradering av hele butikken:

-Kundene vil ikke kjenne seg igjen. Butikken vil fremstå som ny. Vi monterer også Led-lys i butikken og utvider salgsarealet med 100 kvadratmeter. Det betyr at butikkens salgsflate blir på 800 kvadratmeter. Kiwi Jevnaker vil derfor kunne tilby et bredere og bedre vareutvalg, sier Thorvaldsen.

Han ønsker velkommen til åpning med kaffe og kake førstkommende fredag.

Shares 0

Legg igjen en kommentar

Til toppen