Du er her
Hjem > Nyheter > Kjørte inn i fjellveggen – sjåføren satt fastklemt

Kjørte inn i fjellveggen – sjåføren satt fastklemt

En person ble sendt til Gjøvik sykehus etter denne utforkjøringen. Foto: Eivind Marcelino

NORDRE BRANDBU: En person kjørte inn i fjellveggen ved kommunedelet til Gran og Søndre Land på fylkesveg 34 torsdag formiddag. Sjåføren ble sendt til Gjøvik sykehus med ukjent skadeomfang. 

Det var torsdag formiddag en bil kjørte inn i fjellveggen ved kommunedelet til Gran og Søndre Land på fylkesveg 34. Nødetatene stasjonert fra begge kommuner rykket ut til hendelsen.

Da nødetatene ankom stedet satt sjåføren fastklemt i bilen og måtte frigjøres. Kort tid etter kunne politiet opplyse at sjåføren ble fraktet til Gjøvik sykehus med uavklart skadeomfang, men at sjåføren var bevisst da han ble berget.

Fylkesveg 34 ble stengt, noe som resulterte i store kødannelser begge retninger. Vegen ble delvis åpnet klokken 13:15 og bilen berget ved 13:30-tiden.

Årsaken til utforkjøringen er foreløpig ikke kjent, men ut fra sporene å lese er det mye som tyder på at bilen kom sørfra og kjørte nordover, mot Søndre Land. Det er tydelige tegn i grøfta og i fjellveggen som  vitner om et sammenstøt. Det hadde også falt av bildeler som lå igjen i grøfta, nedenfor bilvraket.

Etter det HadelandNytt erfarer er ikke sjåføren fra Hadeland.

Bilen ble totalvrak og måtte berges. Foto: Eivind Marcelino

 

 

Shares 0
Til toppen