Du er her
Hjem > Nyheter > Noen har stukket hull i alle hjulene på Kamal`s bil

Noen har stukket hull i alle hjulene på Kamal`s bil

Kamal Sharif våknet opp til punkterte bildekk onsdag morgen. Foto: Eivind Marcelino

GRAN: Familien til Kamal Sharif fikk seg en overraskelse onsdag morgen. I løpet av natten har noen punktert alle fire hjulene på bilen med en spiss gjenstand.

Natt til onsdag fikk Kamal Sharif besøk av en eller flere ubudne gjester. Det var imidlertid ingen som banket på døren. Alle hjulene på bilen var punktert med en spiss gjenstand.

-Vi fikk oss en overraskelse i dag tidlig. Da kona skulle levere barna til barnehagen la hun merke til at alle dekkene var punkterte. Etter å ha sjekket hjulene nærmere er det tydelig å se at noen har stukket hull i dekkene, sier Sharif.

Han forteller at han ble lettere oppgitt da han forsto at de flate dekkene handlet om hærverk. Han undrer seg likevel over intensjonene til vandalene.

-Jeg hadde glemt å låse bilen. Om de hadde ønsket kunne de fint ha stjålet den eller tatt tingene som lå inne i bilen, men det er ingenting som tyder på at noen har tatt seg inn i kjøretøyet, sier Sharif.

Han opplyser at saken vil bli anmeldt til politiet.

Sharif bor ikke langt unna Gran ungdomsskole. Samme natt begynte det å brenne i en garasje på skolen. Noen timer senere startet også en brann ved Trintom skole. Om hærverket og de andre hendelsene kan ses i sammenheng er foreløpig usikkert.

Alle fire dekkene var punktert med en spiss gjenstand. Foto: Eivind Marcelino
Alle fire dekkene var punktert, trolig med en spiss gjenstand. Foto: Eivind Marcelino

 

Shares 0

Legg igjen en kommentar

Til toppen