Du er her
Hjem > Nyheter > RV4: Politibil involvert i kjedekollisjon

RV4: Politibil involvert i kjedekollisjon

En politibil ble påkjørt etter en kjedekollisjon i Lygnabakkene. Ingen skader, tre biler involvert. Foto: Eivind Marcelino

JAREN: Tirsdag morgen ble ikke så mye bedre enn mandagen. Snøkaos og trafikkuhell langs hovedgårene på Hadeland. I Lygnabakkene ble en politibil påkjørt bakfra i en kjedekollisjon. 

Det store snøfallet de siste timer har gitt store trafikale utfordringer i distriktet. Allerede natt til tirsdag var det flere vogntog på kryss og tvers opp Lygnabakkane på Jaren. Politiet måtte rykke ut og rydde opp i kaoset.

Vegen var stengt i begge retninger etter kjedekollisjonen i Lygnabakkene. Foto: Eivind Marcelino

Politiet sa til HadelandNytt ved 7-tiden tirsdag morgen at de stoppet alle vogntog i enden av Lygnbakkene og beordret alle vogntog å ta på kjettinger.

-De som ikke har kjettinger må snu, opplyste politiet på stedet.

Noen vogntog hadde imidlertid sørget for så god fart før bakkene at de braste forbi politiets signaler uten tegn til å bremse.

Politibil ble påkjørt

I underkant av en time senere oppsto det et trafikkuhell i Lygnabakkne med Hapro. Tre biler var involvert i et trafikkuhell, inkludert en politibil. Etter det HadelandNytt får opplyst ble ingen personer skadet, med trafikken ble sperret i begge retninger.

Den ene bilen måtte berges og fikk en del skader på høyre side. En av de sivile bilene var skodd med nedslitte vinterdekk uten pigger.

Trafikken kunne passere ca klokken 08:10 tirsdag morgen.

Krabbet ut av bakluka

Det var ikke bare i Lygnabakkene det ble strevsomt. Et sjåfør kjørte ut på FV34 ved innkjøringen til båthavna i Røykenvika i Brandbu.

Bilen hadde gravd seg dypt ned i snøen  og eneste mulighet for sjåføren å komme seg ut av kjøretøyet var å krabbe ut av bakluka.

Bilen ble berget ved 06:30-tiden tirsdag.

Flere vogntog suste forbi politiets signaler selv om de ble vinket inn i enden av Lygnbakkane på Jaren tirsdag. Foto: Eivind Marcelino
Shares 0

Legg igjen en kommentar

Til toppen