Du er her
Hjem > Nyheter > Tok seg inn i parkert bil, dyttet den ned en skråning og tente på

Tok seg inn i parkert bil, dyttet den ned en skråning og tente på

Bilen ble dyttet ned skråningen fra parkeringsplassen nedenfor Solobservatoriet. Foto: Eivind Marcelino

HARESTUA: Rett før midnatt natt til fredag rykket nødetatene ut på en bilbrann ved Solobservatoriet på Harestua. Ingen personer ble skadet, men politiet har opprettet sak på forholdet da noen dyttet bilen ned en skråning og tente på. 

Nødetatene fikk melding om en bilbrann på parkeringsplassen nedenfor Solobservatoriet på Harestua klokken 23:30 torsdag kveld.

Gjenstandene som var i bilen hadde noen lagt igjen på parkeingsplassen. Politiet sikret biologiske spor fra åstedet. Foto: Eivind Marcelino

Da nødetatene ankom stedet hadde brannen begynt å spre seg mot skogen, men brannmannskapet fikk raskt kontroll på spredningen. Rett etter midnatt var brannen helt slukket.

Det var ingen personer i bilen, men kjøretøyet hadde blitt dyttet en skråning og havnet på siden. Gjenstandene som var i bilen lå henslengt igjen på parkeringsplassen.

Bilens eier kom til rette

Noen minutter etter at brannen var slukket kom det to godt voksene menn med fiskestenger gående fra vannet nedre Piperen. Den ene av dem var bilens eier og ble forbauset over situasjonen.

Politiet avhørte dem på stedet og sikret biologiske spor av gjenstandene som hadde blitt tatt ut av bilen.

-Begge forteller at de hadde sett en annen bil da de hadde parkert tidligere på kvelden, sier operasjonssentralen til HadelandNytt.

Politiet har opprettet sak på forholdet, men har i skrivende stund ingen mistenkte i saken.

Shares 0
Til toppen